THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

*Ο ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ. ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 18 ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΡΑ!

***

9 Σεπ 2010

ήθελε σαν τρελή.να του τον πάρει από πίσω.

Όλο το βράδυ έβλεπε στον ύπνο της πως έκανε άγριο σεξ με τον καινούργιο της γείτονα. Αυτόν τον κούκλο του διπλανού διαμερίσματος που δεν της είχε πει ποτέ τίποτα παραπάνω από "γεια σου".
Τον έβλεπε να την αρπάζει με τα μυώδη του μπράτσα, να την υποχρεώνει να σκύψει και να κοιτάζει το μουνάκι της. Να γονατίζει και, αφού την χαϊδέψει απαλά με τα χέρια του, να ακουμπάει με την γλώσσα του το ευαίσθητο σημείο της. Μετά να σηκώνεται και να τρίβει πάνω της τον τεράστιο πούτσο του. Να την πιάνει από τη μέση και να μπαίνει μέσα της από πίσω. Και αυτή να πονάει αλλά ταυτόχρονα να τρελαίνεται από ηδονή. Να βογκάει και να ουρλιάζει, να νιώθει μια έκρηξη μέσα της να φουντώνει... 

Όταν ξύπνησε ένιωθε μια ζεστή υγρασία στο μουνάκι της. Έβαλε το χέρι μέσα στο μαύρο, δαντελωτό της κυλοττάκι και χάιδεψε την
απαλή γουνίτσα της. Έβαλε το δάχτυλο της βαθιά μέσα στον κόλπο της και μετά το έγλυψε.
 
Δεν άντεχε άλλο. Τον ήθελε σαν τρελή. Όλο της το σώμα είχε ανάψει. Ήθελε να γλύψει τον πούτσο του (που πάντα διαγραφόταν τεράστιο μέσα από το παντελόνι του) και να του τον πάρει από πίσω. Ήθελε να την ξεσκίσει και να δοκιμάσει μαζί του όλες της τις φαντασιώσεις. 

Το αποφάσισε. Θα τον έπαιρνε τηλέφωνο και θα του έλεγε να έρθει για έναν καφέ. Σε λιγότερο από μια ώρα, ο διπλανός παίδαρος έπινε καφέ μαζί της. Εκείνη, ντυμένη με μια αραχνοΰφαντη νυχτικιά, του έδειχνε με κάθε δυνατό τρόπο ότι θέλει να την ρίξει κάτω και να την πάρει από όλες τις μεριές.
 
Και αυτός ώμος δεν έμενε αμέτοχος. Δεν έπαιρνε τα μάτια του από το πλούσιο στήθος της που οι ρώγες του είχαν ήδη σκληρύνει. Και τότε, αυτός, τέλειος αναπάντεχα της ζήτησε να του δείξει το σπίτι της. Αφού του έδηξε όσο πιο γρήγορα μπορούσε τα αλλά δωμάτια έφτασαν στην κρεβατοκάμαρα. 

-    "Θες αυτό που φαντάζομαι;" την ρωτάει πονηρά. 

-    "Τι φαντάζεσαι;" απαντάει αυτή. 

-    "Θες να σε ρίξω στο κρεβάτι;" λέει ενώ ήδη το χέρι του χάιδευε το υγρό μουνάκι της. 

-    "Όχι. Αυτό που θέλω είναι να με πάρεις εδώ και τώρα. Στο κρεβάτι, 
στην κουζίνα, στο πάτωμα. Θέλω να με κάνεις να νιώσω γυναίκα. Θέλω να με τρελάνεις, αγόρι μου. Να με ξεσκίσεις!". 
 
Δεν χρειάστηκε φυσικά να του πει τίποτα άλλο. Σε κλάσματα δευτερόλεπτου είχε μείνει μόνο με το κυλοττάκι της. Του χάιδευε το πούτσο που, δεν είχε κάνει λάθος, ήταν όντως τεράστιο. Του κατέβασε το παντελόνι και άρχισε να γλύφει το μεγάλο όργανό του. Αυτός βογκούσε και της κρατούσε το κεφάλι. 

Σε μια στιγμή, την σήκωσε και την έριξε στο κρεβάτι ανάσκελα. Έπιασε το δαντελωτό κυλοττάκι της με τα χέρια του, το χάιδεψε και το έσκισε, ερεθίζοντας την ακόμη περισσότερο. Φέρνοντας το υγρό ύφασμα στο στόμα του το ακούμπησε με τη γλώσσα του και βόγκηξε. Έσκυψε και ακούμπησε την γλώσσα του στην τρυπούλα της. 

-    "Μμμμμ...μυρίζει θαυμάσια" της είπε ερεθισμένα. 

Αφού την έγλυψε επιδέξια, συνέχισε με την κλειτορίδα της. Εκείνη βογκούσε σαν τρελή. Έσκουζε από ηδονή. Του φώναζε: 

-    "Δεν αντέχω άλλο, πάρε με. Ξέσκισε με". 

Εκείνος την σήκωσε και την πήρε στα πόδια του. Καθώς της έγλυφε τα ερεθισμένα στήθη με τις ροδοκόκκινες ρώγες, μπήκε μέσα της. Τον είχε ανάψει τρομερά. Όσο για εκείνη, πρώτη φορά ένιωθε τέτοια ηδονή. Πρώτη φορά έμπαινε μέσα της ένα τόσο μεγάλο πούτσο. Ο οργασμός της, όπως ήταν φυσικό δεν άργησε να έρθει. Εκείνος την ξανάριξε μπρούμυτα στο κρεβάτι και της ψιθύρισε: 

-    "Να σε ξεσκίσω δεν θες; Τώρα... θα τον νιώσεις από πίσω". 

Στηρίζοντας το βάρος του στα χέρια του, μπήκε μέσα της από τον όμορφο της κώλο. Καθώς μπαινόβγαινε εκείνη πέθαινε από τον πόνο και βόγκαγε από την ηδονή. Βγαίνοντας από μέσα της, μπήκε από κάτω της και ενώ της έγλυφε το τρυφερό της μουνάκι αυτή του έπαιρνε ένα θαυμάσιο τσιμπούκι. Τελείωσαν μαζί. Αυτή σπαρταρώντας σαν ψάρι και αυτός ρίχνοντας ποτάμια σπέρματος μέσα στα σαρκώδη χείλια της.
 
Μετά από όλη αυτή την ηδονή, εξαντλημένοι καθώς ήταν, αποκοιμήθηκαν…